toplogg2

Merlin debut i lydnadsklass 1, 1a pris & uppflytt lydnadsklass 2

Idag har vi, Merlin och jag, debuterat i lydnads klass 1 med resultat 167 poäng, ett första pris och uppflytt LKL 2. Totalt en andra placering 2/11.

Kom på så sent som i veckan att vi skulle kunna tävla lite lydnad som tävlingsträning. I onsdags anmälde vi oss. Himla nöjd med Mr M som gick in i tävlingen med ett -en dag gammalt- "ställande under gång" (lärde in det igår!!) och aldrig ha gjort en tandvisning. Fick en 8a på vårt ställande under gång och en 5a på tandvisningen,eftersom han givetvis gjorde sin "signatur hälsning" hoppa upp på domaren och ge henne en riktigt slemmig puss a'la Merlin style!

Mattes finaste Prins! <3

Finns det inget som du inte klarar av, underbara hund? Det är så härligt att kunna visa upp en sann all around rottweiler. Lydnad, skydd, tjänstehund, spår, uppletande..vad man än presenterar för dig med så presterar du på topp. Många kan vara bra på en grej, men du min vän är fantastisk i alla lägen!
Så lycklig att just jag får ha dig i mitt liv,dela mitt liv med dig, vara matte-vän- uppfödare och tävlingsförare till en hund som dig! <3 <3 <3

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna