toplogg2

Merlin klassvinst & uppflyttad högre klass spår

Idag har vi tävlat lägre spår på Piteå bk i +22 grader i skuggan. När nu matte också skötte sig enligt spelets regler så slog Merlin till med storslam. Klassvinst lägre spår och uppflytt till högre spår.
Med 3 tävlingar lydnad, spår och spår igen på 3 helger, pallplacering 3a och två stycken klassvinster samt en bästa ekipage vinst så tar vi nu sommar semester.
Eller? ja från tävling iallafall. Nästa helg redan åker vi på spårläger och sedan träning inför kommande starter i högre klass spår samt lydnads 3an.
Super nöjd med dagens resultat och vi har uppnått målet för vårsäsongen att bli uppflyttade till högre samt lydnads 3an. Vi fick flera fina 10or i lydnaden, däribland hoppet, platsen,inklallning, läggande under gång. Vi fick till och med poäng på krypet!
Nu väntar nya moment i högre, inte en dag för tidigt då jag märker hur Merlin "ledsnat" lite på de enklare momenten som läggande under gång. Även om han gör dem perfekt så är den inte lika kul längre och vi har ju haft det med oss både i lydnads lydnaden samt brukset länge nu.
Spännande med nya moment! Uppletande av föremål blir det också! :)
Fick som vanligt så mycket beröm över Merlin och hur pigg han var i lydnaden (som var sist) trotts värmen efter spår,budföring och platsen.
Känner mig super taggad och vet hur Merlin älskar att lära sig nytt också.
Till hösten kööörrrr vi igen! :) :) :)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna