toplogg2

Löp och tävling..

KORAD TJH (Väktarhund) Nordkalottens Merlin 2a av 11 startande lydnadsklass 1 KORAD TJH (Väktarhund) Nordkalottens Merlin 2a av 11 startande lydnadsklass 1

Så har Embla äntligen börjat löpa!
Om ca 2 veckor är det dax och sedan börjar väntans tider.
Vill ha en hel drös av små Merlins som andra generationens Nordkalottare!
Med de fina valpköpare som väntar på sin egen lilla Merlinkopia så kan det inte bli något annat än kanon hundar.
Längtar så efter min egen Merlin kopia..min nästa stjärna på tävlingsbanan och i mitt hjärta.
<3 <3 <3

Merlin och jag debuterade ju som nu bekant i lydnads klass 1 med resultat 167 poäng, ett första pris och uppflytt LKL 2. Totalt en andra placering 2/11. Nu tränar vi inför 2an lite lätt kring alla andra måsten. Har även tjuvstartat högre spår lydnaden som går framåt i rasande fart! :)

Om vår lydnads etta..Jag kom på så sent som samma vecka att vi skulle kunna tävla lite lydnad som tävlingsträning. Onsdag anmälde vi oss och tävlade på lördag.
Himla nöjd med Mr M som gick in i tävlingen med ett -en dag gammalt- "ställande under gång" (lärde in det fredagen innan tävling dagen efter!! och man säger att rottweiler är tröga!!) och aldrig ha gjort en tandvisning. Fick en 8a på vårt ställande under gång och en 5a på tandvisningen,eftersom han givetvis gjorde sin "signatur hälsning" hoppa upp på domaren och ge henne en riktigt slemmig puss a'la Merlin style!

Mattes finaste Prins! <3

Finns det inget som du inte klarar av, underbara hund? Det är så härligt att kunna visa upp en sann all around rottweiler. Lydnad, skydd, tjänstehund, spår, uppletande..vad man än presenterar för dig med så presterar du på topp. Många kan vara bra på en grej, men du min vän är fantastisk i alla lägen!
Så lycklig att just jag får ha dig i mitt liv,dela mitt liv med dig, vara matte-vän-uppfödare och tävlingsförare till en hund som dig! <3 <3 <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kennelmamman » Kennel mamman bloggar!:  ”Hej,Titti! Ja jag tänkte hemsidan behöver ha en blogg där vi alla kan surra lite..”

  • Titti » Kennel mamman bloggar!:  ”Heej! Vad roligt att du börjat blogga :-D När är IFR i Italien? Såå spännande me..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-