toplogg2

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent …

Då har december anlänt och 1a advent firats, julljusen uppsatta både ute och inne. Vi har fått sådär lagom med snö och det är så mysigt med allt det vita. Det är sådär lagom kallt just nu för att vi ska få behålla snön, 1-2 minus grader. Får se hur länge dock då det lovas flera plusgrader till helgen.

Nu är det 2 veckor och halvvägs till ultraljudet (ja, jag överväger starkt att göra ett UL i alla fall och då blir det gjort v51. Jag är så nyfiken!!) 2 veckor sedan Merlin och Emblas kärleksmöte i årets första snöfall, så jag hoppas det betyder tur. Inga större förändringar hos Embla ännu såklart, men jag tittar givetvis varje dag efter något litet ”give away”. Så spännande!

Efter nyår börjar jag själv ett nytt jobb, dagtid!! Så skönt att få jobba dagtid, vilket kommer göra mig gott. Att slippa vända på dygnen hela tiden och jämnt vara trött. Få mer ut av de dagar som jag är ledig. Det känns riktigt bra med de nya kollegorna och den nya chefen som alla verkar vara så urgulliga och ha ett riktigt professionellt tänk. Det är inte utan att man känner sig stolt över att få joina ett sådant bra gäng.

Det har inte hunnits med så värst mycket hundträning på sistone, igen… har jobbat för mycket denna månad så de två senaste träningarna i inomhus hallen har jag missat. Jag har kört lite hemma, men det blir ju inte riktigt samma sak. Det blir bättre när jag går över till dag, med mindre tid till att vända dygn och kvällar ledigt. Kör vidare med Merlin lydnads 2an och lydnad för högre spår. Funderar på att åka söderut för en tävling i lägre framåt våren, men det beror på nytillskotten och möjlighet till det.

I år har vi också tänkt vara med på Tåme lägret i sommar. En hel vecka med bara hundträning. Det blir första gången vi kan vara med sedan vi flyttade hit upp. Har hört att det är riktigt kul och lärorikt. Så det ser jag fram emot och kanske har jag även en liten med.

Ha en fortsatt fin december så hörs vi snart igen!

Nina med flock

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kennelmamman » Kennel mamman bloggar!:  ”Hej,Titti! Ja jag tänkte hemsidan behöver ha en blogg där vi alla kan surra lite..”

  • Titti » Kennel mamman bloggar!:  ”Heej! Vad roligt att du börjat blogga :-D När är IFR i Italien? Såå spännande me..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-