toplogg2

2018 > 05

Äntligen, som vi väntat och längtat.
Vi har äntligen fått tillräckligt snöfritt för att kunna börja lägga lite spår i skogarna! En månad senare än förra året lät sig våren vänta på sig och för en otålig spår entusiast så är det verkligen för länge.
Vi får se om vi kommer oss med på några spår tävlingar nu på våren då klubbarna har fått hålla igen pga snön i skogen.
Vi (jag och Merlin) är reserv markerade till vår första anmälan i Eliten i år. Hoppas dock att det skall hinna tina så vi kommer med.
Lite blandade känslor givetvis då vi inte kunnat spåra så mycket som jag önskar innan vi går in och tar en plats på en tävling. Men jag måste säga att Merlin har känts super fin. de spår vi hunnit med. Han struntar ff i några apporter så där är det jag skulle vilja lägga krutet. Känner mig också mindre nöjd med vissa lydnadsmoment. Han kan ju dem men kanske inte så bra som jag skulle vilja innan vi tävlar.
Äch, såhär är det alltid första staten efter vintervilan. man önskar alltid att man hade mer under bältet. Men nu bor vi där vi bor och då får man ta det goda med det onda.
Kiwi har varit på resande fot, utlämnad till mamma och pappa samt syrran. Hon har fått prova på egna ben och få nya erfarenheter.
Gaston tränas vidare i lydnaden och framförallt stadga. Vi får se hur det går med min plan att pröva honom i appellen i år.
Nala mår bra. Min glada pensionär fyller 12år 10 maj!!! älskade hjärtat. Är så glad att hon fortfarande vill och kan hänga med.
Valparna (Kiwis syskon) utvecklas i rasande fart. Det är så kul att följa deras framsteg. Dom tränar lydnad, spårar, nosework, tränar servicehund trix, sök och mycket mer. Underbara små barn! <3 <3 <3
Nästa kull blir lite tidigare än väntat. löp förväntas vara i september oktober. så då blir det julklapps födelse och mycket tidig vår flytt. Tilltänkt hane presenteras närmare i sommar.
Jag har en känsla av att i år kommer det hända en hel del. Så mycket kul som väntar!
tävlingar, mh, röntgen, läger...
Välkommen Våren och sommaren 2018!

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kennelmamman » Kennel mamman bloggar!:  ”Hej,Titti! Ja jag tänkte hemsidan behöver ha en blogg där vi alla kan surra lite..”

  • Titti » Kennel mamman bloggar!:  ”Heej! Vad roligt att du börjat blogga :-D När är IFR i Italien? Såå spännande me..”

Arkiv

Länkar

-

Etiketter

-